Ramos: Det ville vært flott å lage historie

Lionel Messi har beveget seg foran sin femårsballon d’Or-vinner Cristiano Ronaldo som den høyeste tjeneren i verdensfotball. De to superstjernene begge har store fanteam som har VM 2018 drakt og jubler dem hele tiden. På onsdag kveld møter Bayern München Real Madrid i første etappe i Champions League-semifinalen på Allianz Arena. Hans sammenstøt med Bayern har ført til glede og tristhet i løpet av årene, og han håper at sesongens møte er en lykkelig.

Real Madrid har slått ut veldig sterke lag på veien til semifinalen. Paris Saint-Germain og Juventus var noen av de sterkeste lagene igjen i konkurransen, og Bayern München er ikke annerledes. I tillegg til de to fotball superstjernene, er det andre spillere som Sergio Ramos vil ha Spania Drakt og vises i Russland.

Hvis noen gang betydningen av Sergio Ramos til Real måtte understreke, kom det mot Juventus i forrige runde. Real var 3-0 oppe fra første etappe i Torino, men var uten deres suspendert skipper for Bernabeu-avkastningen. Ramos sa: “Vi har alltid trukket de tøffeste lagene, men det er bedre å spille dem nå enn i en finale. Bayern er et flott lag, og vi kjenner hverandre ganske bra. Det ville være flott å lage historie. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *