Portugal fortsetter å lage historie i det ledsagede spillet

Portugals futsalgruppen gjentok utnyttelsene til 11-a-side landslaget for å lage historie i det ledsidige spillet i februar i Slovenia, og utkonkurrere de serielle Euro-mesterene Spania. Forventer du VM 2018? Her har vi VM 2018 drakt til deg. Men Eck vil teste sine spillere med en annen fixtur under den internasjonale samlingen, og Portugal blir lined opp som opposisjonen. Den portugisiske forbundet med en scintillating sykkel spark av et Dani Carvajal kryss for å hakke sitt andre mål om ettermiddagen, tjene ham en stående ovasjon fra hjemmet trofaste.

“Det var vårt øyeblikk”, husker den rolige og inspirerende Braz. “Vi trodde alltid at det skulle falle vår vei.” Og SFA-høvdinger er håpfulle at å lokke den selvstendige CR7 til Glasgow vil øke billettsalget. Det er et fantastisk øyeblikk. La oss bruke Portugal Drakt for å heie på dette! Den nye Skottlands sjef er angivelig opptatt av å få sine spillere sammen for en annen utrulling i den internasjonale pause, skjønt, og Ronaldo og co ser mest sannsynlig motstanden. Til tross for å være på mottakssiden av målet og tapet tok Juventus-lederen Massimiliano Allegri tid til å applaudere Ronaldo sin innsats. “Sees mange flotte mål i tiden min, men det er helt fantastisk fra Ronaldo.” sa Lineker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *