Coutinho scoret sitt første Barcelona-mål

Philippe Coutinho bruk Liverpool Fotballdrakter jubler for scoring da Barcelona slo Valencia 2-0 og tok seg til nok en cupfinale.  Brasilianske Philippe Coutinho flyttet på seg fra Liverpool til Barcelona i vinter og torsdag scoret stjernen sitt første mål for katalanerne.

Lionel Messi styrte det meste for gjestene, men ble passet godt på av en annen kjenning fra Premier League, franske Francois Coquelin. Ti minutter før slutt i andre omgang la Ivan Rakitic på til 2-0 for gjestene med et godt skudd fra rundt 15 meters hold. Igjen sto Suarez for assisten.

Barcelona møter Sevilla i cupfinalen 21. april. Der jakter Messi og co. sin fjerde strake cuptriumf. Klubbens forrige finaletap kom mot erkefienden Real Madrid i 2014. Liker du Draktsett Fotball? Følg oss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *