Liverpool vs Tottenham: 2 – 2

Det ble et enormt drama i toppkampen mellom Liverpool Draktsett og Tottenham Draktsett. Mot Tottenham scoret Salah to ganger, det andre på overtid da han på magisk vis dro seg forbi tre Tottenham-forsvarere og løftet ballen over Lloris. En vidunderlig scoring av egypteren.

Det var Liverpool som kjørte kampen i den første omgangen hjemme på Anfield. Etter den tidlige scoringen fortsatte de rødkledde med et høyt press og forsøkte å stresse de liljehvite fra London til feil.

Fra straffemerket for andre gang for aftenen scoret Kane sitt 100. Premier League-mål for Tottenham. Liverpool-trener Jürgen Klopp var heller ikke fornøyd med uavgjortresultatet og la noe av skylden på linjemannen etter kampen. Fans er velkommen til å kjøpe Billige Fotballdrakter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *