Liverpool 7 – Spartak Moskva 0

Liverpool 7 – Spartak Moskva 0. Det er veldig vanskelig å vinne 7-0 mot alle motstandere, og Spartak er ikke et lag som vanligvis taper med slike sifre. Liverpool Draktsett Fotball ustoppelig, Liverpool-supporterne fikk oppleve en slik kveld og at de kan være så stolte nå.

Med totalt 23 mål i gruppespillet satte Liverpool mesterligarekord for engelske lag. Ingen andre Premier League-klubber har tidligere vært så målkåte i Europa på denne tiden av sesongen. For første gang siden 2008/09-sesongen blir det Champions League-fotball på Liverpool også over jul. Både i 2009 og 2014 ble det stopp før cupspillet. Gruppevinner Liverpool er videre til åttedelsfinalen i Champions League for første gang siden 2009.

Selv om Liverpool Fotballdrakter var storfavoritt, var det likevel knyttet spenning til onsdagens kamp. Liverpool trengte ett poeng for å være sikre på avansementet, og hjemmesupporterne fryktet garantert at det kunne gå galt i den siste kampen igjen, som mot Basel for tre år siden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *