Om Ronaldo Siste Nytt

Cristiano Ronaldo er tilbake for Real Madrid til meisterligaoppgjeret mot APOEL Nicosia, noko som gjer livet lettare for manageren til laget Zinédine Zidane. Ronaldo har vore utestengd dei siste fire kampane for Madrid-laget etter at han dytta til dommaren i supercup-oppgjeret mot Barcelona i august.

Onsdag er derimot Ronaldo tilbake – klar for spel i meisterligaen. Han har med seg meir enn berre mål til laget. Han er ein viktig spelar, han er ein leiar. Han vil alltid vinna og overfører dette til resten av spelargruppa, seier Zidane.

Den brasilianske Neymar Jr begynner å betale 222 millioner euro som PSG investerte i passet. Tidligere Barcelona scoret sitt første mål i Champions League med pariserne med en utmerket definisjon mot Celtic Scotland. Neymar Jr og hans første mål i Champions med pariserne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *